Red

A legmérgesebb

Az elképzelhető legvidámabb madarak szigetén, Piros egy kicsit kívülálló. Cinikus viselkedésével kakukktojásnak számít a többi madár között, pedig egy kis cinizmus lehet nekik sem ártana.

 
 
Chuck

Chuck

Ami a szívén az a száján

Chuck lába - csak úgy mint a csőre - állandóan maximális fordulatszámon pörög. Hirtelen természete és soha be nem álló csőre gyakran bajba sodorja. Szerencsére elég gyors ahhoz, hogy hamar kievickéljen belőle.

 
 
Bomb

Bomb

Kirobbanó személyiség

Általában Bomba a legnyugisabb madár az egész szigeten. Ugyanakkor ha felidegesítik, képes szó szerint felrobbanni a dühtől. Különleges képességének olykor vannak előnyei is, mégis Bombának nehezére esik kontrolálni erejét.

 
 
Matilda

Matilda

Nyugi-bugi, srácok

Matilda az indulatkezelő csoport vezetője a Madár-szigeten. Ő maga is mérges madár volt de mára már tanult hibáiból. Küldetésének tekinti, hogy pozitív életérzését másokra is átragassza.

 
 
Leonard & The Pigs

Leonard & The Pigs

A rossz fiúk?

Ezek a zöld rosszcsontok mindent megtesznek azért, hogy rászolgáljanak erre a címre. Habár, ha jobban belegondolunk, imádnak bulizni, építgetni illetve táncukkal a figyelem középpontjába kerülni, mindenféle rosszindulat nélkül. Nincs is ebben semmi gyanús, nem igaz?

 
 
Mighty Eagle

Mighty Eagle

A legenda

Büszke sas egy legendás és misztikus tagja a Madár-szigetnek. A fiókák az ő hőstetteiről és kalandjairól szóló dalokon és történeteken nőnek fel, hiszen óriási és fenséges szárnyainak köszönhetően, ő az egyetlen madár akinek valaha is sikerült repülnie Madár-szigeten.